Les realitats de moltes persones són molt difícils. Des de la parròquia de Sant Oleguer s’impulsa una comunitat de serveis per ser fidels a la crida de Jesús: deixar-se transformar per la misericòrdia.

Ha disposat un equip de voluntaris que ajuda les persones grans, malaltes i que viuen soles per acompanyar-les i ajudar-les en allò que necessiten (portar-los la comunió, anar junts al metge, fer una gestió, , passejar, conversar…). El servei a l’altre es converteix en una de les maneres en què es comparteix la fraternitat i l’amor.

És l’única parroquia al barri de la Dreta de l’Eixample que ofereix el servei de rober que permet a les persones i famílies que ho requereixen aconseguir roba i calçat.

Finalment, DISA s’ha sumat al projecte per repartir menjar als qui més ho necessiten. Els temps actuals han agreujat la precarietat i la pobresa de moltes famílies. Paliar-les, treballar per una societat més justa i fraterna i construir el Regne és fonamental en la vida parroquial de Sant Oleguer.

+ INFO amb articles especialitzats: https://parroquiasantoleguer.wordpress.com/blog/