TROBAREM A FALTAR…

 …el teu somriure. És un tòpic. Però no, en aquest cas, no. Perquè el somriure de la Maria Teresa Gabàs era especial, tímid, dolç, franc, atractiu, seriós quan era el cas; la rialla oberta, ferma, encomanadissa. 

Ens hem quedat orfes d’aquest somriure, però no pas del seu esperit. L’esperit amb que ha lluitat durant tot aquest temps de la malaltia, i que hem compartit amb angoixa els qui l’envoltàvem en tots els grups en els quals hi participava, ha estat d’una serenor, una fortalesa, a voltes una ràbia, un no defallir mai en la recerca de mitjans per combatre aquest mal terrible i els seus efectes secundaris (que eren molts), una exigència en la feina, una companyonia envers tothom que se li acostava, fins i tot ajudant i donant ànims. 

A la coral, amb aquella veu de contralt, deixa un buit de musicalitat que costarà de reomplir… Al grup de teatre dels Ocellassos, recordem quan va començar a participar amb la Marina, aquella nena tan nena, tan rosseta, tan tímida… Aviat totes dues es van fer un lloc indispensable en totes les funcions. Fins i tot, en aquests darrers anys, en la seva participació en “El Mètode Gronholm” i “Hem de desfer la casa” i, darrerament, en els assajos d’una obra que encara està a les beceroles, ella va desplegar tot el seu art, i va aportar la seva disciplina i les seves opinions tan sàvies. 

Personalment, he tingut la sort d’estar bastant a prop seu durant molts anys, per això voldria fer-me ressò del sentiment de tots els qui l’hem gaudit d’una manera o altra i, perdoneu-me la gosadia, i dir senzillament: TROBAREM A FALTAR… LA MARIA TERESA 

Mercè Guardià 

Grup Ocellassos de Sant Oleguer 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s