ELS INFANTS DE LA CATEQUESI: LA JOIA D’ADVENT ENS ENDINSA EN EL NADAL 

 És preciós! Entres a la parròquia i a mà esquerra hi ha un pessebre construït amb delicadesa i ple de detalls, expectant. Hi falten els mags i el nen Jesús perquè ens anem preparant amb molta joia per al dia de Nadal.

Molta joia perquè l’Advent ens parla de Fe. Sí, Jesús és el Fill de Déu i neix perquè reconeguem que tots som fills de Déu i per tant som germans. Ens cal aturar-nos, estar atents, pregar i cercar la veritable llum.

Molta joia perquè l’Advent ens parla d’Amor, de la donació total de Déu als homes i a la Creació en Jesús, amb la seva Mare. Una donació només possible amb el lliurament total d’una dona que ha confiat plenament en el Senyor. Som interpel·lats en els nostres pensaments, les nostres paraules, les nostres emocions i els nostres actes, a construir el Regne de Déu, i a fer de la terra la veritable llar de tots els homes i dones de bona voluntat, tenint cura els uns dels altres i de tot el que Déu ha creat.

Molta joia perquè l’Advent ens parla de Pau, de mirar-nos els uns als altres amb comprensió, compassió i tendresa. Una mirada que ens fa adonar-nos que la Pau és el camí i el camí és Jesús. Apropem-nos al Sagrari i posem en mans de Déu les nostres preocupacions, les nostres pors, allò que no comprenem i el que ens fa mal, perquè en el gest de l’entrega neix l’íntegra senzillesa de qui creu que Déu ens estima sempre, passi el que passi. Ens fa forts i alhora bondadosos.

Molta joia perquè l’Advent ens parla d’Esperança, de no deixar-nos abatre per les dificultats, de confiar més enllà del que succeeix, ja que Déu ens salva. Així és com unirem la fe, l’amor i la pau en la nostra quotidianitat, celebrant la vida, l’alegria i el goig d’un Déu tan proper que plora en un infant. I tan gran, que els àngels anuncien la seva glòria cantant en la nit, perquè en una cova, petita i recollida, així com en el nostre cor, neix el Salvador del Món. En la nit més fosca esclatarà la Llum i la Redempció. Bon Nadal! 

Roser Palarea i Gil 

Responsable de la pregària amb els infants i pares de la catequesi  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s